Центр постачання України logo
укр

Інверторний генератор Honda EU32i - 3.2 кВа при вазі 26 кг!

Наприкінці 2022 року компанія Хонда представила на ринку новий бензиновий інверторний генератор Honda EU32i максимальною потужністю 3.2 кВа (на ринку США та Канади модель називається Honda EU3200i). У чому особливість новинки? Давайте розберемося у цьому огляді. Інверторні генератори Хонда на 3 кВа вже є в модельному ряді бензинових генераторів, це моделі Honda EU30is і EU30i. Обидва генератори сконструйовані на старому доброму двигуні Honda GX200. Відрізняються лише конструктивом.

Honda EU30is ця модель має електро запуск, і габарити 670x480x570 мм при вазі 61 кг, рівень шумового тиску становить 66 дБ(а), для зручності переміщення обладнанна 4-ма колесами.

EU30i «молодша сестра» вийшла на ринок через кілька років після Honda EU30is.

У новій моделі використовується той самий двигун, але габарити і вага стали значно менше 622x379x489 мм при вазі всього 35 кг. Варто відзначити, що електро запуск у цій моделі відсутній, а 4 колеса поміняли на 2, але при цьому додали телескопічну ручку, рівень шумового тиску став меншим на 8 дБ(а). Варто відзначити, що EU30i не зайшла покупцям генераторів Хонда, і вже через кілька років модель зняли з виробництва.

То що відрізняє Honda EU32i від попередників?

Формат фактор – нова модель сконструйована у формі «Валіза» та має габарити 571х452х306 мм при вазі всього 26 кг та рівні шуму 53 дБ(а).

Двигун-Honda GX130 новий мотор з електронною системою впорскування (Інжектор), завдяки чому генератор Honda EU32i став найекономнішим не тільки у своїй лінійці, а й серед конкурентів.

Made in Japan – Так-так-так в 2023 році Хонда все ще робить деякі моделі в Японії!

Як же без цифрових технологій – Bluetooth модуль забезпечує передачу на ваш смартфон параметрів навантаження, кількості палива, а також є можливість заглушити станцію з телефону. (Під кришкою генератора знаходиться QR код за яким ви зможете скачати програми на телефон).

Старі напрацювання – у Honda EU32i залишилася можливість синхронізації двох однакових генераторів для подвоєння потужності, а так само, як і у старих моделей, всі захисту для безпечної роботи вашого агрегату. Ознайомиться з технічними характеристиками та ціною інверторного генератора Honda EU32i.