Центр постачання України logo
укр

Інверторний генератор Honda EU22i – найпопулярніший у модельному ряду

Honda EU22i це модель, яка прийшла на заміну легендарній EU20i. Відрізняються моделі потужністю та двигунами. Варто зазначити, що в генераторі EU22i встановлений двигун GXR120, а в EU20i -GX100. Габарити та вага залишилися практично однаковими, а потужність збільшилася на 10%. Електростанція EU22i без сумніву є найбільш популярною в модельному ряді інверторних генераторів Хонда.

Все тому що потужності в 2,2 кВт достатньо щоб заживити від генератора споживачі першої необхідності (газовий котел, холодильник, освітлення, Інтернет та ТБ). Генератор в Eco режимі може пропрацювати до 10 годин на одній заправці, а як показує практика, то при хорошому охолодженні він може працювати місяцями зупиняючись лише для проведення планового ТО і дозаправки. Можливість синхронізації дозволяє з двох генераторів Honda EU22i зняти потужність 4 кВт, якої достатньо щоб закрити 90% споживачів у вас в будинку, включаючи водяні та невеликі теплові насоси опалення. Для паралельного підключення можна використовувати навіть саморобні кабелі, приклад яких ми показали у нас на каналі Ютуб.

Надійність генераторів дуже висока, за словами нашого замовника Honda EU22 пропрацювала 3000 мотогодин, і працює до цього дня, а це дуже високий показник (Китайський аналог дає гарантії 500 мотогодин, а ресурс двигуна у них становить 1000 мото годин). Придбати оригінальний генератор Honda EU22i ви можете у нас в магазині. Остарігайтесь підробок!