Центр постачання України logo
укр

Geko 2801 E-A/MHBA - зроблено в Німеччині!

Уже багато років бензиновий генератор Geko 2801 є найбільш продаваною моделлю в лінійці бензинових електростанцій Geko. Варто зазначити, що електростанція Geko 2801 E-A/MHBA виготовляється в Німеччині на заводі Metallwarenfabrik Gemmingen GmbH. На відміну від інших німецьких виробників, які виготовляють малопотужні електростанції в Китаї, Geko 100 % « Німець». При першому погляді ви оціните високу якість лакофарбового покриття електростанції, а також високий рівень збірки самого агрегату. Трафаретне нанесення логотипу і моделі на корпус генератора свідчить про те, що виробник приділяє увагу навіть  таким дрібним деталям (в інших виробників це, як правило, наклейка, яка через пару місяців експлуатації стає нечитабельною, і під час замовлення витратних матеріалів покупець плутається з моделлю генератора).

Генератор Geko 2801 спроектований на основі 4-х тактного двигуна Mitsubishi GT600 і асинхронного альтернатора GTS.

Панель приладів розташована на лицьовій частині генератора і складається з: механічного лічильника мотогодин, двох розеток 230 В 16А і захищеної кнопки ввімкнення генератора.

Номінальна потужність Geko 2801 дорівнює 2.5 Квт, а паливний бак ємністю 13 л дасть змогу працювати генератору 8 годин на одному заправленні (за умови завантаження 100 %).

Асинхронний альтернатор має ступінь захисту IP54, обладнання з таким ступенем захисту можна безпечно використовувати під час впливу на нього бризок води з будь-якого боку. Крім того, пилозахист збільшує термін служби генератора. Під час використання асинхронного альтернатора в діапазоні гармонійних коливань присутні лише незначні перешкоди. Це веде  до істотного зниження негативного впливу «заважаючої» напруги на електроприбори. Величина цієї «заважаючої» напруги виражається так званим  клірфактором. Клірфактор у асинхронних альтернаторів Geko становить приблизно 2%, в інших же виробників із синхронним альтернатором до 15%.

Низький клірфактор дає змогу уникнути перешкод під час використання лабораторного обладнання, зарядних пристроїв, мультимедійного та радіообладнання. Також як і для всіх електростанціях  Geko, з асинхронним альтернатором,  доступна опція синхронізації генераторів 2801 для подвоєння потужності. Невеликі габарити і вага, а також низький рівень шуму приємно порадують покупця генератора Geko 2801 E-A/MHBA.