Центр постачання України logo
укр

Бензиновий генератор Europower EP10000E - вершина інженерної думки!

У цьому огляді ми розглянемо технічні характеристики і конструктивні особливості бензинової електростанції Europower EP10000E. Бензиновий однофазний генератор Europower EP10000E є найбільш продаваною моделлю у своєму сегменті серед європейських аналогів багато років. Варто зазначити, що за весь період випуску електростанції  EP10000E вона практично не зазнала змін. Єдина значна зміна, якої зазнав агрегат – це двигун. Варто нагадати, що з 2010 року компанія Honda презентувала 2 нові двигуни GX630 і GX690, які прийшли на заміну тим, що вже існували GX620 і GX670. З кінця 2010 року Europower EP10000E почали виготовляти на основі двигуна Honda GX630.

Серед переваг нового двигуна:

Більш компактний;

Менш шумний у роботі;

Знижена витрата палива;

Менше виділяється шкідливих викидів в атмосферу;

Зручніше використання завдяки новому блоку керування пуском;

Наявність вбудованого лічильника мотогодин;

Покращена система охолодження;

 

 

 

 

Не можна не згадати, що в новому двигуні відсутній ручний запуск, але це дрібниця порівняно з іншими перевагами.

Бензинова електростанція Europower EP10000E максимальною потужністю в 10 кВа може використовуватися як резервне або основне джерело енергопостачання. Так, вам не почулося «Основне» джерело. Незважаючи на те що генератор має двигун повітряного охолодження, він здатний працювати місяцями, зупиняючись лише для проведення планового ТО. Цей факт було підтверджено багатьма нашими клієнтами та партнерами. Двигун генератора має масляний і паливний фільтр, що збільшує моторесурс електростанції в рази.

Варто відзначити унікальність реалізації паливної системи електростанції EP10000E. Встановлений на генераторі паливний насос дає змогу подавати паливо з будь-якої ємності. Цей факт дає змогу за необхідності прибрати бак на 20 літрів, який постачається, і встановити замість нього бак більшого об'єму, що збільшить час роботи без додаткової заправки в десятки разів.

Не можемо обійти стороною електричну частину генератора Europower. Серійно в електростанції EP10000E завод встановлює альтернатор італійської фірми Mecc Alte, хоча за запитом замовника можна виготовити агрегат на основі Leroy Somer, Sincro, GTS. На бічній частині установки розташований щит комутації.

Усередині на Din рейці встановлено автомати захисту.

,

На торці щита 2 розетки, 16 А і 32 А. Для практичності використання виробник залишив на щиті вільні слоти для встановлення додаткових розеток, а також слот для протягання керувального кабелю.

На електростанцію Europower EP10000E наші фахівці зможуть без особливих зусиль встановити автоматику запуску/відключення. ХОЧЕМО АКЦЕНТУВАТИ ВАШУ УВАГУ! АДАПТАЦІЮ ЕЛЕКТРОСТАНЦІЇ МАЮТЬ ЗДІЙСНЮВАТИ КВАЛІФІКОВАНІ ІНЖЕНЕРИ, ЯКІ НАДАЛІ БЕРУТЬ АГРЕГАТ НА ГАРАНТІЮ! В ІНШОМУ ВИПАДКУ НАВОДИМО ПРИКЛАД НА ФОТО НИЖЧЕ, ЧЕРЕЗ КОРОТКЕ ЗАМИКАННЯ, ЯКЕ СТАЛОСЯ ВНАСЛІДОК НЕПРАВИЛЬНОЇ ПЕРЕРОБКИ ГЕНЕРАТОРА, СТАНЦІЯ ЗГОРІЛА ВЩЕНТ.

Єдине, що врятувало господаря, - це унікальність конструкції Europower EP10000E, оскільки паливний бак знаходився не над двигуном, а збоку - то постраждала лише сама установка.

P.S

Багаторічний досвід продажів дає нам змогу стверджувати, що генератор Europower EP10000E є найнадійнішим і найбезпечнішим у своєму сегменті.