Центр постачання України logo
укр

Зварювальний генератор Fogo FH8220W - новинка кінця 2016 року!

Предприятие «Агрегаты Фого» выпускает бензиновые и дизельные генераторы с 2002 года. За цей час компанія встигла завоювати успіх на європейському ринку, а також зарекомендувала себе як надійного виробника бензиновий і дизельних електростанцій. На сьогоднішній день кількість співробітників компанії «Агрегати Фого» перевищує 200 осіб, а виробничі площі становлять понад 10000 кв.м. Електростанції Fogo вирізняються з-поміж конкурентів насамперед доступною ціною та європейською якістю. Бензинові генератори Фого виготовляються на основі двигунів Honda або Briggs & Stratton Vanguard і синхронних альтернаторів NSM, Sincro, Mecc Alte.

У цьому огляді ми детально розглянемо зварювальний генератор Fogo FH8220W, його особливості та переваги. Сконструйовано агрегат на основі бензинового двигуна Honda GX390 і синхронного альтернатора NSM (Італія). Номінальна потужність електростанції становить 5.2 кВт при напрузі 400 В. Максимальний зварювальний струм 220 Ампер при ПВ 35 %.

У режимі зварювального апарату генератор працює на постійному струмі (DC), що дає змогу задіяти майже всі відомі типи електродів. У нижній частині передньої панелі розташовані дві розетки, 5P 16А 400 V і стандартна 230 V 16А.

У верхній частині розташований тумблер для вибору параметрів зварювального струму, і дві шкали: від 40 до 120 Ампер і від 130 до 220 Ампер. Трохи лівіше розташований перемикач між шкалами. Над ним розташовується захисний автомат, який відповідає за подачу живлення на розетки. У самій лівій частині панелі розташовані роз'єми для підключення зварювальних проводів.

Вага генератора Fogo FH8220W становить лише 92 кілограми, що дає змогу переміщати його двом операторам. Під час випробувань співробітниками компанії "Центр постачання України", зварювальний генератор Fogo FH8220W упевнено видав усі показники, які заявляє завод-виробник, водночас робота як двигуна, так і самої установки була рівна та стабільна.